IZNAJMLJIVAČI
PARTNERI
    + 385(0)98 694 - 767 / 0-24
PRONAĐITE SVOJE MJESTO IZ SNOVA
kućni ljubimci     bazen
Moj itinerar   (0)

KAKO DOĆI I PUTOVATI

Dolazak u Južnu Istru - gdje snovi postaju vidljivi... Ovaj jedinstveni srcoliki poluotok skrovit je vrt ljepote koji otvara vrata sunčanog i toplog Mediterana... Putujte i istražite sve čari "Terra magica"-e!

 

Dolazak autom
Istarskim ipsilonom, Pula i ostali gradovi u Istri, spojeni su na mrežu hrvatskih autocesta, te direktno spojeni na slovensku autocestu kojom se dolazi iz zapadne i srednje Europe. Dok putnici sa europskog istoka i jugoistoka stižu preko Rijeke, kroz najduži hrvatski tunel Učku ( 5.062 m), a oni željni razgledanja mogu doći i obalnom stranom preko Opatije, Lovrana i Labina.

Svoje putovanje možete planirati na :

Planirajte put

 

Dolazak  busom
Busevi voze redovito iz svih glavnih gradova u Europi prema Puli i okolnim mjestima. Sa glavnog autobusnog kolodvora u Puli možete također busom doći do bilo kojeg mjesta u Istri.

Vozni red autobusa u Puli i hrvatskoj možete provjeriti na :

Pronađite lokalni bus

Internacionalni vozni redi i karte možete pronaći ovdje: 

Pronađite bus EU

Dolazak vlakom
Vlakovi voze svakodnevno na relacijama Ljubljana - Pula i Buzet- Lupoglav (Rijeka)

Vozni red možete pogledati na: 

Pronađite vlak

Dolazak aviononom

Pulski aerodrom, zražna luka hrvatskog i međunarodnog turizma, svega je sedam kilometara udaljena od Pule. Iz zračne luke možete uzeti taxi ili rent a car do svog odredišta. Red letenja možete pogledati direktno na stranicama zračne luke Pule

Pronađite let

Redovni su letovi za London, Manchester, Frankfurt i Stockholm, te Zagreb i Dubrovnik, a u sezoni su tu i dodatne i češće linijeKao alternativu možete uzeti, 80 km udaljenu zračnu luku Trst, te Veneciju, Ljubljanu i Rijeku, udeljene oko 100-200 km.Letove možete pronaći i bukirati na: 

Pronađite let EU

Dolazak Rent a car-om

Rent a car dostupan je u svim destinacijama Istre, moguće je organizirati preuzimanje automobila na Vašoj lokaciji, te ostavljanje automobila u drugom gradu. Također možete birati vrstu i cjenovni rang vozila.Ponudu vozila i uvjete možete pogledati kao i bukirati na

Unajmite auto

Dolazak brodom

Redovnim voznim linijama brodom možete putovati na relacijama Pula-Trst ili Pula Venecija. U sezoni su dostupne i brojne druge linije kojima možete posjetiti naše prekrasne otoke, nacionalni park Brijuni te otići na mnoge zanimljive izlete brodom iz Pule.

Pula - Venezia - Pula

Pronađite brod Venezia

Pula - Trst - Pula

Pronađite brod Trst

Trst - Piran - Rovinj - Pula

01.07.-04.09.2016.

Ukoliko Vam je potrebna pomoć u planiranju Vašeg putovanja u Istru ili trebate još neke informacije, slobodno nam pošaljite upit na: info@adriastours.com i mi ćemo se potruditi u što kraćem roku za Vas pronaći sve potrebne podatke.

 

Twitter Googlepluse Googlepluse
Prijava na Newsletter: želite li primati obavijesti o akcijama i ponudama
Adrias tours:
NOVOSTI
Top 5: #
AdriasTours:
DESTINACIJA
IDEJE ZA ODMOR
VODIČ
KONTAKT
 
Opći uvjeti poslovanja
Naša preporuka:
#